DRUŠTVENE MREŽE, OGLAŠAVANJE, WEB SHOP PODRŠKA

Digitalni marketing

Cjelovita usluga za

vaše online poslovanje

Pružamo vam cjelovitu uslugu unaprjeđenja vašeg online poslovanja. Pravilno vođena Facebook ili Instragram stranica, povećava broj vaših pratitelja, stvara svijest o vašem brendu i unapređuje vašu prodaju.

Vođenje društvenih mreža posao je 24/7, koji traži veliku dozu kreativnosti u stvaranju i realizaciji objava, te u komunikaciji i interakciji s publikom.

Većina poduzetnika zbog velikog angažmana koji vođenje stranice na društvenim mrežama zahtijeva, zanemaruje svoju online prezentaciju i time gubi potencijalne kupce.

Izradit ćemo vam strategiju digitalnog marketinga i nastupa na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu. Stvaramo atraktivne i moderne vizuale i objave koji potiču publiku na druženje i komunikaciju. U svojem radu koristimo vrhunsku opremu kako bismo isporučili što kvalitetniji i bolji sadržaj. Naši DSLR fotoaparati, objektivi, tableti, specijalizirani računalni programi i profesionalni pisači, stvorit će sadržaj zavidne kvalitete koji će privući vaše kupce i publiku. 

Odgovaramo na upite vaših kupaca i publike, te ćemo vam time olakšati i ubrzati proces narudžbi i prodaje. 

Ako već imate webshop, preuzet ćemo na sebe njegovo održavanje tako što ćemo vam redovito fotografirati i video snimati vašu ponudu, unositi nove proizvode i povezati vašu internetsku trgovinu s društvenim mrežama. Vaši kupci zaslužuju uvijek atraktivnu i aktualnu online ponudu.

 

Naše usluge digitalnog marketinga

Stvaranje sadržaja i vođenje profila na društvenim mrežama

Stvaramo atraktivne vizualne objave prema posljednjim trendovima.

Komunikacija s kupcima i klijentima

Odgovaramo na upite vaših kupaca i publike, te vam na taj način olakšavamo poslovanje i unaprijeđujemo prodaju.

Održavanje web shopa

Stvaramo fotografije i videe vaših proizvoda i usluga koje ćemo objaviti na vašem web shopu kako bi on uvijek bio aktualan.

Oglašavanje na društvenim mrežama

Dodatno ćemo unaprijediti vašu prodaju oglašavanjem na društvenim mrežama.

Vođenje profila na društevnim mrežama

Kroz naš višegodišnji rad na društvenim mrežama, stekli smo bogato iskustvo i znanje u pravilnom vođenju i održavanju profila na društvenim mrežama. Naše objave su vizualno atraktivne i potiču publiku na angažman. 

Komunikacija s vašom publikom i kupcima

Brzina i točnost odgovora na upite vaše publike iznimno je važna za uspješnu prodaju i zadovoljstvo kupaca i publike. S velikom dozom povjerenja možete nam prepustiti komunikaciju s vašom publikom.

Marisha studio komunikacija
Marisha studio održavanje web shopa

Podrška i održavanje web shopa

Web shop potrebno je svakodnevno održavati i unositi nove proizvode. Profesionalnom foto i video opremom, te specijaliziranim računalnim programima u našem studiju stvorit ćemo atraktivan i visoko profesionalan sadržaj za vašu internetsku trgovinu. 

Portfolio naših radova na društvenim mrežama

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu