Društvene mreže

Vidik rasvjeta

Vidik rasvjeta iz Bjelovara naš je drag klijent kojem vodimo Facebook stranicu. Tijekom suradnje i rada za Vidik, naučili smo koje vrste rasvjetnih tijela postoje, kako sastaviti stolnu lampu, ali i visilicu. Igramo se bojama, oblicima i jačinom svjetlosti i možemo reći kako nam je Vidik izazovan klijent, jer sav njihov raskošan asortiman moramo uklopiti u vaš mali ekran.

O PROJEKTU

Klijent: 

Vidik d.o.o., Bjelovar

Usluge:

  • Vođenje Facebook stranice
  • stvaranje i osmišljavanje objava za društvene mreže
  • stvaranje foto i video sadržaja
  • komunikacija s publikom – komentari i odgovaranje na upite
  • Facebook oglašavanje

Kvalitetno osvjetljenje i dekorativna uloga

Vidik d.o.o. iz Bjelovara ima najveću ponudu rasvjetnih tijela na hrvatskom tržištu. U poslovnici na adresi Ivana viteza Trnskog 7, Bjelovar, blješti njihov showroom u kojem možete pronaći baš sve: od utičnica i kablova, pa do najraskošnijih kristalnih lustera. Asortiman kojem se mi najčešće posvećujemo je onaj „svakodnevni“: stolne lampice, visilice, lusteri, zidna i stropna rasvjeta te vanjska rasvjeta. Neke od proizvoda fotografiramo i snimamo na njihovoj lokaciji kako bi dobili autentičnost prostora, a neke snimamo na brojnim drugim lokacijama kako bi se vidjela raskoš rasvjetnih tijela uklopljenih u autentičan prostor. 

Vidik ima veoma ažuran webshop koji je u potpunosti prilagođen kupčevim potrebama i veoma je user friendly. Ako niste sigurni u svoj odabir, uvijek vam je dostupan netko u #online svijetu, bilo mi na Facebooku, bilo oni na webu. 

Neke od objava na Facebooku i sponzoriramo kako bismo dodatno povećali svijest o Vidikovom bogatom asortimanu proizvoda. U dvotjednim planovima rada pripremamo objave s popratnim tekstovima i fotografijama ili videima, a na mjesečnoj bazi pripremamo i izvještaj kako bismo prezentirali postignute rezultate.  

Marisha studio - Vidik rasvjeta

Društvene mreže

Za Vidik vodimo Facebook stranicu. Uz klasične organske objave, pripremamo i one sponzorirane. Osim fotografija, spremamo i videe kako bismo dodatno dočarali raskoš proizvoda, a redovito potičemo publiku na komentiranje i reagiranje na Facebook objave.  

Komunikacija

Na Facebooku u nekoliko rečenica opisujemo prednosti proizvoda na način da publiku potaknemo na razmišljanje o tome kako bi se taj proizvod uklopio u njihov životni prostor. Naše poruke su kratke, jasne i direktne. Popratne fotografije su te koje pričaju priču i koje za cilj imaju dočarati svu ljepotu i raskoš proizvoda. 

Web site

Vidik ima uređen, ažuran i „user friendly“ webshop koji kupcima omogućuje kupnju iz naslonjača.

Sadržaj za društvene mreže koji stvaramo za Vidik rasvjetu

2.500 pratitelja

… zainteresiranih za rasvjetu, dekorativni sadržaj i uljepšavanje životnog prostora

Angažirane objave

… koje potiču pratitelje na razmišljanje o novom rasvjetnom tijelu u svojoj kući

Autorske fotografije i video

… koji dočaravaju raskoš proizvoda i snagu svjetlosti

Integracija facebook i web sadržaja

... pozivanje pratitelja da posjete na webshop kako bi dobili dodatne informacije, inspiraciju i obavili kupnju