Fotografiranje i video snimanje

Vjenčanja

Vašu ljubavnu priču ispričat ćemo fotografijama, video spotom i wedding bookovima ispunjenim visokom dozom ljubavi, emocija i romantika. 

Vjenčanje je poseban dan u našim životima koji u lijepom sjećanju želimo pamtiti kroz čitav život. Vrhunske fotografije nabijene emocijama i ljubavi stvorit će u vama uvijek drage osjećaje i učinit će vas radosnima. 

Marisha studio će vrhunskom foto i video opremom stvoriti nezaboravne i bajkovite fotografije, video snimke, zahvalnice i wedding bookove koji će uvijek biti uz vas, te vas pratiti kroz vaš budući život. 

"Ljubav je stanje u kojem je sreća druge osobe važnija od vlastite."
Marisha studio vjenčanja

Naš tim u potpunosti se prilagođava vašim potrebama i željama. 

U svojem radu koristimo profesionalne foto aparate, vrhunske objektive, a sve s ciljem kako bi vaš najvažniji dan u životu bio obilježen vrhunskim fotografijama. Marisha studio ima prepoznatljiv stil fotografiranja vjenčanja kojeg čine fotografije ispunjene emocijama i ljubavi. 

Na dan vašeg vjenčanja fotografiramo vaše pripreme, dolazak gostiju, odlazak na ceremoniju, love story i proslavu vjenčanja. Ako želite, love story možemo fotografirati na dan vjenčanja ili neki drugi dan kako biste na dan vječanja u potpunosti bili posvećeni jedno drugome i vašim gostima. 

Marisha studio vjenčanja

Snimit ćemo video vašeg vjenčanja u trajanju do 60 minuta i stvorit ćemo best moments video u trajanju 3 – 5 minuta. 

Najvažnije trenutke na dan vjenčanja snimit ćemo i stvoriti video koji će u vama pobuditi posebne osjećaje. 

Pokreni video

Vaše vjenčanje upotpunit ćemo zahvalnicama i wedding bookovima. 

Tijekom trajanja proslave vjenčanja, isporučit ćemo vam zahvalnice spremne za podjelu vašim gostima kao znak sjećanja na vaše vjenčanje. 

U ponudi imamo wedding bookove vrhunske kvalitete raznih veličina, boja i vrsta papira koji će uspomene na vaše vjenčanje čuvati kroz cijeli vaš život. 

Kontaktirajte nas i zatražite besplatnu ponudu

Pošaljite nam upit za dostavom ponude za vaše vjenčanje. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.