Društvene mreže

AE Design

Iako smo se AE Design tek nedavno započeli suradnju, već nam se uvukla duboko pod kožu. Ručni rad, izrada odjeće po mjeri, svi mogući prepravci i konstantan osmijeh na licu vlasnice i modne dizajnerice Ane razlog su tome. Facebook i Instagram profil osvježili smo s novim odjevnim kombinacijama, a ažuriran je i webshop www.aedesign.hr

O PROJEKTU

Klijent: 

AE Design, Koprivnica

Usluge:

  • Vođenje Facebook stranice
  • stvaranje i osmišljavanje objava za društvene mreže
  • stvaranje foto i video sadržaja
  • komunikacija s publikom – komentari i odgovaranje na upite
  • Održavanje web shopa
 
Razdoblje našeg vođenja društvenih mreža:
ožujak 2020 – prosinac 2020

Zaigrane kreacije pretvorene u modnu stvarnost

Modna dizajnerica Ana Edišar – Bebek svoju ljubav prema modi naslijedila je od svoje majke. Kreacije koje je njezin zaigran dječji um stvarao vrijedne ruke njezine majke pretvorile su u stvarnost. Kako je vrijeme odmicalo vlastite je kreacije počela i sama šivati. Tijekom studija mnogo je iskustva skupila u poznatom zagrebačkom salonu muške odjeće gdje je zanat učila od iskusnih krojača. 2015. godine osnovala je tvrktu AE Design koje se fokusiralo na izradu odjeće po mjeri. Sudjelovala je na mnogim fashion eventima od kojih je nazvučniji World Top Model 2019 na kojem su finalistice natjecanja nosile upravo njene haljine.

Početkom 2020. godine Ana nas je odlučila angažirati da preuzmemo brigu za Facebook i Instagram profil AE Design-a. Osim društvenih mreža, naš je zadatak bio i osvježiti već postojeći webshop. Angažirale smo foto model koji s ponosom nosi haljine s potpisom AE Designa na gotovo svakom vizualu. Pripremili smo fotografije i videe, osmislili tekstove za web i objave za Facebook i Instagram, a na mjesečnoj razini pišemo i izvještaj kako bismo vidjeli uspješnost suradnje i poduzeli korake za uspješnost budućih planova rada.

 

Marisha studio - AE Design

Društvene mreže

Za AE Design vodimo Facebook i Instagram profil. Svakodnevno objavljujemo novitete u ponudi, predstavljamo novu kolekciju i pratitelje vodimo „iza kulisa“, odnosno s njima dijelimo sadržaj koji im pokazuje kako zapravo funkcionira jedna krojačka radnja. Na taj način im želimo približiti samu radnju i povezati ih na jednoj većoj razini osim #online.

Komunikacija

Komuniciramo na način na koji Ana komunicira sa svojim klijentima: srdačno, pristojno i jednostavno. Trudimo se pravovremeno pružiti sve relevantne informacije kao što su dostupnost artikala, trenutne akcije ili noviteti koje imamo u ponudi. Ažurnost je ono na što se najviše fokusiramo, a konstantno naglašavamo i mogućnost webshop kupnje.

Web shop

Ažuriran webshop baza je cjelokupnog poslovanja. Iako AE Design ima svoju trgovinu u Koprivnici, ali želja im je razviti se po cijeloj Hrvatskoj i šire i shvaćaju da će to moći jedino uz funkcionalan webshop. Zato smo pripremili fotografije koje su šarene, oku primamljive, a #online kupovina je „user friendly“.

Sadržaj za društvene mreže koji stvaramo za AE Design

4.100 pratitelja

… a ta brojka iz dana u dan raste i to isključivo organskim putem

Aktualan sadržaj

… kojem je cilj obavijestiti o trenutnim pogodnostima, popustima i novostima

Autorske fotografije i video

… koje dočaravaju ljepotu materijala, dizajna i kvalitetu izrade

Integracija facebook i web sadržaja

…jer je modna industrija jedna od najzastupljenijih na obje mreže