Društvene mreže

Ugostiteljstvo Zrinski

Ugostiteljstvo Zrinski već dugi niz godina uspješno posluje na području Koprivnice. U sklopu njihovog poslovanja djeluju restoran Zrinski, pizzerija Grof, hotel Zrinski, pekara Zrinski, te dvije velike sale za održavanje vjenčanja i većih slavlja. Facebook profile ponosno vodimo i održavamo za Ugostiteljstvo Zrinski i pizzeriju Grof.

O PROJEKTU

Klijent: 

Ugostiteljstvo Zrinski, Koprivnica

Usluge:

  • Vođenje Facebook stranica
  • stvaranje i osmišljavanje objava za društvene mreže
  • stvaranje foto i video sadržaja
  • komunikacija s publikom – komentari i odgovaranje na upite

Dugogodišnja ugostiteljska tradicija kao formula za uspjeh

Obiteljska tvrtka Zrinski ima bogato dugogodišnje iskustvo u organizaciji različitih proslava, od maturalnih večeri do svadbi. S radom su započeli 1992. godine kad su otvorili mali kvartovski kafić iz kojeg se tijekom godina i mnogo predanog rada postepeno razvila obiteljska ugostiteljska tvrtka. Danas s ponosom predstavljaju kapacitete koji se i dalje šire. Ugodan ambijent, stručno i ljubazno osoblje, te brza posluga razlog su dugogodišnje tradicije. Najnoviji pothvat u obiteljsko-ugostiteljskom carstvu je pizzerija Grof koja, osim vrhunskih pizza, nudi i a la carte jela koja uključuju tjestenine, riblje specijalitete, bogate plate i druge delikatese. U isto vrijeme s radom je započeo i hotel Zrinski koji broji devet soba. Tada se u priču uključujemo i mi koji preuzimamo vođenje Facebooka za pizzeriju Grof i hotel Zrinski. Za Grof pizzeriju redovito izlazimo na teren kako bismo fotografirali novosti u gastro ponudi, te asistiramo u pripremi raznih evenata kao što su proslava Valentinova ili Dana žena organiziranih u sklopu Ugostiteljstva Zrinski. Za hotel Zrinski stvorili smo fotografije za booking.com, a istovremeno svakodnevno na Facebooku izvještavamo o ponudi dnevnih jela koja nudi restoran Zrinski. Na kraju svakog mjeseca pripremamo izvještaj koji nam služi kao smjernica za planiranje daljnjih objava.

 

Pizzeria Grof - Marisha studio

Društvene mreže

Za Grof pizzeriju i Ugostiteljstvo Zrinski stvaramo sadržaj, objavljujemo i održavamo Facebook profil. Riječ je o dvije različite Facebook stranice koje se razlikuju u objavljenom sadržaju, od kojih je Grof pizzerija fokusirana na pizzu, a la carte jela i ugodan ambijent, a hotel Zrinski u sklopu ugostiteljstva Zrinski na smještajne jedinice, ali i na održavanje većih proslava kao što su maturalne večeri, poslovne večere ili svadbe.

Komunikacija

Komunikacija na Facebooku je jednostavna, pristupačna i domaća. Zrinski su prepoznati kao jedni od omiljenih domaćina u Koprivnici i široj okolici, pa tu domaću atmosferu želimo prikazati i održavati u #online svijetu. Uostalom, ta pristupačnost i domaći ambijent jedan su od razloga zašto cjelokupno poslovanje obitelji Zrinski toliko dugo uspješno posluje.

Fotografiranje za Booking.com

Stvorili smo fotografije interijera i eksterijera Hotela Zrinski za potrebe njihove objave na platformi Booking.com.

Sadržaj na društvenim mrežama koji stvaramo za Ugostiteljstvo Zrinski

7.000 pratitelja

… od toga 4.800 pratitelja na Facebook stranici Grof i 2.200 na Facebook stranici Ugostiteljstvo Zrinski

Angažirane objave

…koje potiču lajkove, komentare, dijeljenja, a ujedno stvaraju povjerenje i čvrstu vezu

Autorske fotografije i video

… na kojima su prikazana autentična jela i ugođaj pizzerije Grof i Hotela Zrinski