Društvene mreže

Anzotica cosmetics

Blještave kreme pune zlatnog sjaja ili prirodna kozmetika zapakirana u recikliranu plastiku? Anzotica cosmetics, domaći brend kozmetike iz Zagreba ima oboje, a mi ih pratimo u njihovom rastu na društvenim mrežama. Luxea i Moja Oaza suvereno traže put prema hrvatskim, ali i inozemnim domovima gdje ih raširenih ruku dočekuju mnoge ljubiteljice kvalitetne kozmetike po pristupačnim cijenama.

O PROJEKTU

Klijent: 

Anzotica cosmetics d.o.o., Zagreb

Usluge:

  • Vođenje Facebook i Instagram stranice
  • stvaranje i osmišljavanje objava za društvene mreže
  • stvaranje foto i video sadržaja
  • komunikacija s publikom – komentari i odgovaranje na upite
  • trajanje projekta: listopad 2019 – lipanj 2020

Vrhunski hrvatski brend kozmetike

Anzotica Cosmetics hrvatski je brend kozmetike. O prepoznatoj kvaliteti njihovih proizvoda govori i nagrada koju su dobili u kategoriji najbolje kreme za lice od stručnog žirija dermatologa, vizažista i beauty urednika za proizvod Moja Oaza krema za lice Kolagen&Ceramidi. Misija im je biti pozitivna promjena koja mijenja Hrvatsku, ali i prvi izbor krajnjih korisnika. Tu se u priču uključujemo i mi koji dulje vrijeme osmišljavamo i kreiramo sadržaj za društvene mreže, ali smo i svojevrsna korisnička podrška za mnogobrojne upite koji svakodnevno stižu u inbox.

Mnogo je razloga zbog kojih volimo surađivati s ovim brendom, a jedan od njih je i činjenica što njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama, a neki su pogodni i za vegane. Radi se o modernoj, suvremenoj i atraktivnom brendu koji zna što želi i zna kako to postići. Upravo zato je suradnja s njima veoma ugodna, a na trenutke i veoma izazovna s obzirom na to da se svakodnevno suočavamo s novim izazovima koje rješavamo u kratkom roku.

Da se zaista radi o vrhunskom brendu govori činjenica i kako u proizvodima Anzotica cosmetics ne uživaju samo žene, nego i muškarci – tu ne mislimo samo u korištenju proizvoda, već i u njihovom fotografiranju i snimanju. Muški dio Marisha studija vrlo rado odrađuje fotografiranje i ima posebnu dozu inspiracije kada se priprema plan rada.

U mjesečnim izvještajima analiziramo uspješnost pripremljenih objava, a usto tražimo inspiraciju za sljedeća fotkanja, snimanja i prezentiranja proizvoda u #online svijetu.

Marisha studio - Anzotica cosmetics

Društvene mreže

Za Anzoticu smo preuzele vođenje Facebook i Instagram profila. Fotografije i videi su svijetli, čisti i privlačni. Cilj nam je Anzoticu predstaviti kao domaći brend koji nudi proizvode dostojne svjetskog tržišta. Osim kvalitetnih sastojka, veoma su posvećeni estetici koju mi prenosimo u vizualnom i tekstualnom obliku na društvenim mrežama.

Komunikacija

Komunikacija na društvenim mrežama je jasna i informativna. U svakoj objavi potićemo na angažman i komentiranje kako bi zadovoljne korisnice podijelile svoje iskustvo s onima koje su u nedoumici žele li ili ne naručiti neki od proizvoda. Zbog čestih posebnih ponuda i popusta važno je biti brz i informacije dijeliti pravovremeno.

Web shop

Za webshop fotografiramo nove proizvode koji se uvrštavaju u prodajni asortiman. U tu svrhu u pozadini koristimo bijelo platno kako bismo postigli ujednačenost i čistoću artikala.

Sadržaj koji stvaramo za Anzotica cosmetics

36.600 pratitelja

… na oba Facebok profila + 5.700 pratitelja na Instagramu

Aktualan sadržaj

…koji za cilj ima obavijestiti o pogodnostima, popustima i novitetima

Autorske fotografije i video

…koje dočaravaju čistoću i blistavost proizvoda, te potiču na kupnju

Integracija facebook i instagram sadržaja

…jer time pokazujemo da pratimo trendove i idemo u korak s njima