Web stranica – vaš virtualni identitet

Stvaranje virtualnog identiteta u današnje vrijeme poprima sve veću važnost. Zbog njega ste prepoznatljivi i konkurentni na tržištu, ističete se, ali i imate mogućnost doprijeti do većeg broja potencijalnih klijenata.

Web stranice ogledalo su vašeg poduzeća, na temelju kojeg posjetitelji stječu prvi dojam o vama i odlučuju hoće li napraviti dodatne radnje kao kontaktirati vas ili kupiti vaš proizvod. Iako je web stranica krajnja nužda, bitno je prilikom toga osvrnuti se i na to kakva ona ne treba biti, Imati nekvalitetnu web stranicu može stvoriti kontra efekt. Kada govorimo o nekvalitetnim web stranicama tada govorimo o onima koje nemaju dorečeni dizajn koji u pravom smislu opisuje vaše poduzeće, ne pruža relevantne informacije, spora je i puna gramatičkih grešaka.

Kakva bi web stranica trebala biti?

Tvrtka koja zanemaruje važnost web stranice i prisutnosti na internetu svjesno ograničava svoje potencijale. U Marisha studiju trudimo se da web stranice prate trenutne trendove u internet tehnologiji kao i u kreativnom i inovativnom dizajnu. Prilikom samog dogovora oko izrade web stranice trudimo se upoznati baš vas. Vašu misiju i viziju, cilj poslovanja i vrijednosti koje promičete kroz vaše poslovanje na temelju čega vizualiziramo izgled vaše stranice. Vaše zadovoljstvo nam je prioritet pa zato pomno slušamo vaše želje.

Održavanje web stranica

Kao što je potrebno održavati automobil i voziti ga na servis, jednako je tako potrebno održavati i osvježavati web stranicu. Održavanje weba bitno je ako i dalje želite ostati pod top pretragama u tražilici, kako bi privukli nove klijente, ali i zadržali stare. Web stranice moraju u svakom trenutku biti dostupne korisnicima bez problema i “bugova” koji se mogu naći na web stranicama. Loše održavanje web stranica može dovesti do toga da izgubite klijenta prije i nego što te ga uspjeli impresionirati. Razlog tome može biti presporo učitavanje stranice, nekvalitetne i zastarjele fotografije, neučitavanje istih i sadržaj koji nije u koraku s vremenom. Osim osnovnog održavanja, potrebno je s vremena na vrijeme pružati sadržaj na webu zbog kojeg će korisnici imati razloga vratiti se na vašu stranicu. Blogovi, fotografije, novosti samo su neki od načina.

Niste u blizini? Nema problema

Naviknuti smo raditi na daljinu, a sve sastanke i dogovore oko web stranica možemo obaviti putem Zoom ili Google Meet poziva. Na kraju sastanka, šaljemo vam brošuru koja sadrži sve bitne elemente o kojima smo razgovarali. Ne ustručavajte se pitati za bilo kakve promjene ili nejasnoće, stojimo vam na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte i recite što tražite, a mi ćemo za vas pripremiti ponudu kreiranu individualno prema vašim željama i mogućnostima.

Web stranicu koja je posljednja izašla iz naše tvornice kreativnih ideja možete pogledati ovdje. Osim web stranice, za Marllenu smo kreirali cjelokupni virtualni identitet koji se odnosi i na društvene mreže i vizualizaciju koja se proteže kroz sve razine internet postojanja. Marllenu možete zapratiti na Facebook i Instagram stranicama. Javite što mislite!

Sviđa vam se ovaj članaK?

Share on facebook
Podijeli na Facebooku
Share on email
Pošalji mailom
Share on linkedin
Podijeli na LinkedIn
Share on print
Isprintaj članak

Komentiraj