Uspješno provedene već dvije foto radionice

Posljednjih smo nekoliko mjeseci posvetili tome da svoje dugogodišnje iskustvo i znanje o fotografiji podijelimo s drugima. Realizirali smo i uspješno proveli već dvije foto radionice te smo svoje polaznike uveli u začarani svijet fotografije. 

Stvaranje idealne fotografija je igra u kojoj sudjeluje naša mašta i oko,  fotoaparat, svjetlost, okolina i subjekt ili objekt kojeg fotografiramo.  Foto radionice su podijeljene u dva dijela. U prvom dijelu baziramo se na teorijskom pristupu i učimo sve o osnovama fotografije. Kako fotografija nastaje, što je ekspozicijski trokut, za što služi ISO, a što znači blenda. Od tehničkih do kreativnih postavka kako bismo dobili baš onakvu fotografiju kakvu smo si zamisliti.

Nakon naučenih osnova, njih sada primjenjujemo na praktičnom dijelu koji je našim polaznicima svakako najdraži. (Nakon pauze za ručak i finu klopu. 😉 ) S obzirom na tematiku pripremamo set up ispred studijskog platna i rasvjete. Tako polaznici sve naučeno na praktičnim primjerima mogu i pokazati. Uz stručna vodstva našeg tima, polaznici uočavaju načine funkcioniranja fotoaparata, postavaka, pozicioniranje modela ili predmeta, važnost stiliziranja i položaja rasvjete. 

Imaš osnovno znanje o fotografiji, ali ga želiš produbiti? Totalni si amater i znaš samo kako izgleda fotoaparat? Nema problema! Foto radionica prilagođena je svima koji žele ući u svijet fotografije i o njemu naučiti nešto više. Iza nas kao vaših predavačica stoji dugogodišnje profesionalno iskustvo na temelju kojeg smo za vas pripremile tips and tricks za uspješnu fotografiju. Ako si pak tip koji više voli intimnu atmosferu i učenje 1 na 1, možeš nas kontaktirati i dogovoriti svoj individualni termin edukacije. 

Sviđa vam se ovaj članaK?

Share on facebook
Podijeli na Facebooku
Share on email
Pošalji mailom
Share on linkedin
Podijeli na LinkedIn
Share on print
Isprintaj članak

Komentiraj