M-PANEL

Naš poklon vama

Potaknuti novim idejama za 2023. godinu odlučili smo uvesti nešto novo u našu zajednicu! Vođeni kreativnim razmišljanjem startali smo M-panel rasprave i okupljanja za sve zaljubljenike i zaljubljenice digitalnih trendova, planiranja, organizacije, fotografije, influencanja i društvenih mreža. Uz rasprave naglašavamo važnost minglanja, ostvarivanja konekcija, upoznavanja i širenje vlastitih vidika. 

Prvi M-panel održan je 17.01.2023. u prostorima Enter Koprivnica, s naslovom “Novogodišnja ja”. Glavna gošća bila je Katerina Fotova Čiković, kreatorica Planzy Plannera i profesorica na Sveučilištu Sjever. Otkrila nam je brojne trikove koji se odnose na to kako planirati, kako se držati realizacije zapisanih ciljeva, kako potaknuti produktivnost i fokus, te kako je došlo do same ideje Planzy Plannera.

Uz Katerinu, pridružila nam se i poslovna savjetnica Tesa Vitelj koja nam je predstavila svoje tehnike planiranja, postavljanja ciljeva i upoznavanja sebe. Ovim putem želimo najaviti i nastavak naše M-panel sage gdje će u sljedećoj raspravi glavna gošća biti upravo Tesa. Kako nam se polako bliži Veljača, mjesec ljubavi, upravo će 5 jezika ljubavi bio dio sljedeće panel rasprave. 

S idejom o širenju poznanstva, ostvarivanja konekcija, pružanja zajednici nešto što bi ih moglo potaknuti na ostvarivanje svojih poslovnih, ali i privatnih pothvata rodio se M-panel. Očekuju vas teme iz različitih područja koje su vezane za naše poslovanje, a vama daju dodanu vrijednost. Društvene mreže, fotografija, trendovi, motivacija ili radionice? Sve to, putem M-panela!

Sviđa vam se ideja? Pratite objave na našim društvenim mrežama oko svih nadolazećih događanja. Radujemo se našem druženju!

Sviđa vam se ovaj članaK?

Share on facebook
Podijeli na Facebooku
Share on email
Pošalji mailom
Share on linkedin
Podijeli na LinkedIn
Share on print
Isprintaj članak

Komentiraj